S’inaugura la VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, junt al regidor d’Esports, Miguel Chover, van inaugurar l’exposició que podrà visitar-se fins al pròxim 24 de febrer
Imagen 1Imagen 2

 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, i el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, van inaugurar divendres passat 10 de febrer la VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto al Centre Cívic, que podrà visitar-se fins al pròxim 24 de febrer. La col·lecció, composta per un total de 60 fotografies d'autors locals, mostren la forma de mirar l'esport, l'esforç i el treball. L'Ajuntament de Sagunt és un dels col·laboradors d'aquest projecte que dirigeix Pepa Conesa des del club blanc-i-vermell, i que compta també amb la participació del Grup Fotogràfic Arse i el fotògraf Juan Figueres.
 
En l'edició d'enguany es podrà veure molt handbol, però també altres 15 esports diferents que es practiquen a la Comunitat Valenciana, com a futbol, atletisme, hípica, ballet, arts marcials, tir amb arc, gimnàstica rítmica, kitesurf windsurf, ciclisme, motociclisme, ral·li, trail running i calistenia.
 
Els autors que es donen cita en aquesta edició són, a més de Pepa Conesa i Juan Figueres, Diandra Rico, Antonio Hernández, Begoña Cosín, Enrique Yáñez, Marta Escribano, Jorge Gallart, Antonio Martínez, Enrique Herrero, Victoriano Parral, Juan María Rodríguez, Salvador Moragón “Ciace”, Manel Channel i David Piqueras.
 
 
 
Quico Fernández va voler donar l'enhorabona al club per l'exposició, a més de reconèixer la seua excel·lent trajectòria. “Com a ciutat som un referent esportiu; la pràctica de tantes disciplines ens projecta com una ciutat que té en l'esport un senyal d'identitat, especialment en l'handbol, que és l'esport per excel·lència de la nostra ciutat que tantes alegries ens està donant”, va destacar Fernández.
 
Per la seua banda, el regidor d'Esports, Miguel Chover, va ressaltar que “l'esport és algo més que ficar un gol en una porteria, va més enllà dels crits d'una afició i dels triomfs d'un equip, l'esport afortunadament és salut, educació, cultura i el poder veure aquestes fotografies és un reflex d'aqueixa universalitat de l'esport que va més enllà de la pràctica esportiva diària”. A més, va explicar que “gràcies a aquesta iniciativa del club, l'exposició ens permet unir esport amb cultura, algo digne de celebrar”.
 
El president del Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto, Juanjo Bataller, va voler agrair al conjunt de fotògrafs el seu treball. “Gràcies a les obres que tots han aportat l'exposició, en la seua setena edició, torna a ser un èxit un any més”, va expressar Bataller.