S'inicia la tercera fase del projecte de L'Epicentre

Els interessats hauran de comprovar que estan actius o activar-se en la borsa de treball de l'Ajuntament de Sagunt entre el 6 de juliol i el 15 d'agost
 
L'alcalde, Francesc Fernández, amb els empresaris Juan Planes i Manuel Chang.

 
S'ha celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres de la tercera fase de la urbanització de L’Epicentre, situat en una parcel·la adjacent a l'hipermercat Carrefour. A l'acte han assistit l'alcalde, Francesc Fernández; la regidora delegada de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Teresa García; i el regidor delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira, així com els empresaris Manuel Chang i Juan Planes, promotors del projecte i altres empresaris de la ciutat.

L'alcalde ha reconegut la labor de l'anterior equip de govern en la gestió del projecte, que en la seua tercera fase ocuparà un àrea de 49.000 m2. “Per a nosaltres és una notícia importantíssima que puguem dur a terme este tipus d'inversions en un període en el qual encara estem patint el rigor de la crisi”, ha afirmat Francesc Fernández. L'edil també ha assenyalat que l'economia productiva ha de servir precisament per a generar ocupació.
 
Públic assistent a la presentació de l'inici de les obres.
 
 
També ha apuntat que l'ajuntament signarà un conveni amb els empresaris perquè el major nombre possible de les ocupacions creades provinguen de la borsa de treball de l'Ajuntament de Sagunt. La regidora Teresa García ha explicat que els interessats hauran de comprovar que estiguen degudament registrats i actius en la borsa de treball de l'ajuntament entre el 6 de juliol i el 15 d'agost. “No s'arreplegarà el currículum, solament cal donar-se d'alta en el servei de cerca d'ocupació de l'ajuntament”, ha aclarit García.

Este projecte consta en total de tres fases, la segona de les quals consisteix en el centre comercial L’Epicentre que s'inaugurarà el pròxim 17 de setembre i generarà al voltant de 400 llocs de treball directes, segons ha indicat un dels representants de l'empresa.
 

Equip de Govern de l'anterior legislatura amb els empresaris Manuel Chang i Juan Planes.

 
L'alcalde i la regidora delegada d'Urbanisme i Sostenibilitat, Teresa García, amb Manuel Chang i Juan Planes.