Sagunt a Escena Creix finalitza amb èxit de públic

Concretament, les sis actuacions programades han aconseguit un total de 4.200 assistents

Xavi Castillo durant la seua actuació
Fotografia: Juan Higueras.
 
El festival Sagunt a Escena Creix organitzat per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha finalitzat amb un gran èxit de públic. Concretament, les sis actuacions programades han aconseguit un total de 4.200 assistents. 

El delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ha destacat: “La resposta del públic ha sigut excel·lent i, a més, la programació ha aconseguit dinamitzar l'economia local en les zones on han tingut lloc les actuacions. La programació ha complit amb les expectatives i les ha superat”.

 


Concretament, al voltant de 900 persones van assistir al concert del grup saguntí Arcana Has Soul i aproximadament 500 al del cantant valencià Pau Alabajos. El concert de la València Big Band i Perico Sambeat va congregar a 800 persones. Els espectacles La banda de los jubileras de Nomearse i Olvidando a Lear de Pezenelagua van aconseguir un total de 400 persones cadascun. Finalment, l'actuació de l'humorista Xavi Castillo va omplir el Teatre Romà de Sagunt amb 1.200 assistents.
 

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona