Sagunt a Escena ofereix l'obra teatral “Continuidad de los parques” amb Roberto Álvarez, Fele Martínez i Gorka Otxoa

Després d'un ballet i un concert arriba la primera obra teatral a la programació de Sagunt a Escena 2015 que es representarà este divendres 31 de juliol al Teatre Romà
Imagen 1Imagen 2
Les històries que giren en torn un lloc comú, com és un banc d'un parc qualsevol, crearan l'escenari de la pròxima obra teatral, “Continuidad de los parques”, dins de la programació de Sagunt a Escena 2015. La representació tindrà lloc el proper divendres 31 de juliol a les 22.30 h. al Teatre Romà de Sagunt.

En aquesta obra, els actors Roberto Álvarez, Fele Martínez, Gorka Otxoa i Luis Zahera interpreten a més de 20 personatges en diferents històries que s'emplacen en un parc en el qual, a través de la comèdia, es mostrarà un rerefons molt més profund mitjançant les perspectives dels diferents personatges.

La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més a més, esta variada oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom de Off Romà.