Sagunt a Escena torna aquest cap de setmana amb l'espectacle flamenc” La guerra de les dones”

L'obra de José Carlos Plaza es representarà avui a matí en el Teatre Romano de Sagunt


 
 
El Teatre Romano de Sagunt acollirà avui i matí a les 22:30 hores l'obra La guerra de les dones. Aquesta representació pertany a la companyia Produccions Faraute, compta amb guió de Miguel Narros i està dirigida per José Carlos Plaza. La funció es recolza en antics rituals, on cors d'homes i dones s'enfronten entre si en el món a l'inrevés (triomf de les dones sobre els homes). També manifesta fermament la importància de la vaga sexual de les dones a través de l'estratègia que imposa Lisístrata a les dones en l'escena inicial. Se segueixen una sèrie de agones de violència entre els dos gèneres (les primeres s'han refugiat en l'Acròpoli, que els homes intenten en va conquistar).
La Guerra de les dones compta amb un repartiment artístic de qualitat entre els quals destaquen noms com el d' Estrella Morente, Antonio Canales o Aída Gómez.

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants