Sagunt acollirà la concentració de les seleccions autonòmiques d'handbol de la Comunitat Valenciana

La preparatòria per al campionat d'Espanya 2017 tindrà lloc diumenge que ve, 23 d'octubre, de 9.30 a 20 hores en els pavellons René Marigil i l'Ovni
Foto archiu 
 
Sagunt acollirà aquest diumenge, 23 d'octubre, la concentració de les seleccions autonòmiques d'handbol de la Comunitat Valenciana. Concretament es concentraran les seleccions infantils, cadet i juvenil tant dels equips masculins com a femenins. Les seleccions femenines estaran en el pavelló René Marigil i les masculines en l'Ovni. L'horari serà de 9.30 a 20 hores. La concentració servirà de preparació per al campionat d'Espanya 2017 que es disputarà a Barcelona del 2 al 8 de gener. 

Cal destacar que tant en categoria femenina com a masculina hi ha representants dels equips locals. En la categoria infantil femenina, Candela Galindez Aguilar del Club Balonmano Morvedre; en l'equip cadet femení estaran Sara Fushu del Río Ortega, Noelia Pascual Moya, Natalia Rubira Machón, totes elles del club Balonmano Morvedre. En la categoria juvenil estaran María Gil Campos, Clara Hernández Viñals, Lucía Gámez Tomás, María Fernández Ros i Lorena Zarco Úbeda també de Balonmano Morvedre. D'altra banda, el club masculí Fertiberia Balonmano Pouerto Sagunto també tindrà representació; en la categoria cadet estarà Javier Olivares Sanz, mentre que en la categoria juvenil estaran Óscar García Sánchez, Marcos Aguilella Fabregat i Juan Pedro Conca Soto.