Sagunt acollirà unes jornades sobre educació secundària

L'alcalde de Sagunt i el regidor d'Educació s'han reunit amb la Associació de Directors d’Instituts d’Educació Secundària del País Valencià per a començar a preparar aquest esdeveniment educatiu

 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, i el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, s'han reunit amb la Associació de Directors d’Instituts d’Educació Secundària del País Valencià. Segons ha explicat Tarazona, l'objectiu de la trobada és preparar les jornades de treball sobre l'educació en secundària que se celebren cada dos anys i que, en aquesta ocasió, tindran lloc els dies 25 i 26 de febrer en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. 
 
Cal destacar que, en les jornades, està previst comptar amb la presència del secretari autonòmic d'Educació i, si és possible, amb el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. A més, en finalitzar, es pretén organitzar una visita al municipi. “Estem molt agraïts i il·lusionats que hagen triat la nostra ciutat per acollir aquestes jornades”, ha conclòs el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona.