Sagunt celebra la IX edició de les Paraolimpiades

La delegada de Serveis Socials, Mónica Caparrós, junt al regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, han participat en la clausura

DSC_0005 foto cuerpo1.jpg

El Poliesportiu Municipal Internúcleos ha acollit aquest matí la IX edició de les Paraolimpiades que cada any organitza la delegació de Serveis Socials i el departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.

La iniciativa, que té per objectiu fomentar la integració i l'esport entre les persones amb qualsevol tipus de discapacitat, ha sigut inaugurada per la delegada de Serveis Socials, Mónica Caparrós, junt al regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro.

DSC_0002 foto cuerpo2.jpg 

En l'esdeveniment han col·laborat els alumnes del grau mitjà en Conducció d'Activitats Físic-Esportives en el Mitjà Natural (CAFAM), de l'IES Jorge Juan, junt a altres 60 voluntaris i diversos monitors.

Així mateix, la IX edició de les Paraolimpiades ha comptat amb la participació d'un total de 166 persones. Concretament, han participat membres de les associacions CEE Sant Cristòfol, CO Socoltie, CO Sant Cristòfol, l'associació AVOCAM i la residència Nuestros Hijos.

D'altra banda, la jornada esportiva també ha comptat amb la participació de quatre jugadores del Club Balonmano Puerto de Sagunto de la lliga ASOBAL, com a exemple i ajuda per a la resta de participants.

DSC_0020 foto cuerpo3.jpg