Sagunt celebra la jornada per l’emprenedoria Focus Pime Camp de Morvedre

La jornada organitzada pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), va servir com a punt d’encontre per a impulsar el desenvolupament empresarial de la Comunitat Valenciana
Imagen 1Imagen 2
El Centre Cultural Mario Monreal va acollir dimarts 19 de setembre la jornada Focus Pime i Emprenedoria Camp de Morvedre, organitzada pel departament de  Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), amb la col·laboració d’ASECAM.
 
Durant la jornada se celebraren quatre conferències que se centraren en diversos aspectes del món empresarial així com en les estratègies per a comprendre la nova realitat de les empreses i en maneres d’actuar davant la globalització.
 

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va acudir a la jornada Focus Pime
 
L’empresària i presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, i el director de l’àrea econòmica i financera del CEEI València, Ramón Ferrandis, obriren la jornada i assenyalaren quines són les principals línies de finançament que una persona i/o empresa emprenedora pot disposar per a iniciar o fer créixer la seua idea de negoci.
 
Sobre idees de negoci i casos d’èxit parlaren el director de Naranjas Ché, Guillermo Antelo; el responsable d’Itbook, Javier Pérez; i  el delegat de Navlandis, Miguel Navalón, tres emprenedors de l’entorn que demostraren que tindre una bona idea pot ser el principal recurs amb el qual emprendre un negoci. Ells, amb el seu exemple, demostraren que es pot competir en un món globalitzat des d’un territori local.
 
Idees per a assumir este repte de la globalització i poder respondre als desafiaments d’un món en constant canvi va ser allò que presentà el director executiu d’Encamina, Hugo de Juan.
 
Després d’una pausa per a establir relacions i intercanvi de contactes, tancaren la jornada la consultora de màrqueting i comunicació empresarial, Loles Sancho, i la sòcia cofundadora de l’agència Andana Comunicación S.L., Esther Valero.
 
L’acte, en el qual estigueren presents tant el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, com l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va concloure incidint en l’aposta decidida de Sagunt per donar suport a les persones emprenedores i impulsar el desenvolupament socioeconòmic del territori.