Sagunt donarà les campanadas de Nit de cap d'any des del campanar de Santa María

L'Ajuntament col·laborarà amb la Federació de Penyes de Sagunt en un acte en el qual se celebraran les tradicionals campanadas i, posteriorment, una macro festa
Imagen 1
​L'església de Santa María i la Plaça Major constitueixen l'escenari en el qual Sagunt celebrarà la Nit de cap d'any 2016 i donarà la benvinguda al nou any. L'ajuntament, col•labora en la realització d'aquest esdeveniment que, organitzat des de la Federació de Penyes de Sagunt, consistirà en la tradicional presa de raïms amb les clàssiques campanadas i en una posterior macro festa. L'hora de començament són les 23.30h.

Segons ha explicat el president de la Federació de Penyes de Sagunt, Ricardo Meliá, “mitjançant aquest acte deixem clar que som capaços d'organitzar qualsevol acte en el nostre municipi. Per açò convidem a tothom a participar d'un esdeveniment històric per a la ciutat, que serà el major del nord de la província de València al costat del de la capital del Turia i, a més, gratuït per a tothom”.

A més, l'Ajuntament de Sagunt organitza una festa pre-nit de cap d'any en el Casal Jove del Port de Sagunt el dia 23 amb concerts de rap dels finalistes del concurs Morvedre Rap i la participació d'altres agrupacions musicals que canten tant en castellà com en valencià.