Sagunt obri el termini per a la presentació de propostes d'activitats de la Universitat Popular per al curs 2017-2018

Els projectes docents dels cursos monogràfics, la durada dels quals ha de ser inferior a 20 hores, es podran presentar fins al 31 de maig
Imagen 1Imagen 2
L'Ajuntament de Sagunt ha obert el termini per a presentar propostes de serveis de xarrades, seminaris i tallers monogràfics de durada inferior a 20 hores orientats a promoure el temps lliure i organitzats per la Universitat Popular per a majors de 18 anys. El termini perquè els aspirants presenten els projectes docents queda obert fins al 31 de maig.
                                                          
L'objecte del contracte és la realització d'activitats d'ocupació del temps lliure i prestar serveis públics que contribuïsquen a satisfer les necessitats i aspiracions de la comunitat veïnal, que es concretaran en 28 lots que inclouran seminaris i tallers de durada inferior a 20 hores, 15 xarrades i 4 seminaris que formaran part de la programació d'activitats del curs 2017-2018.
 
Els 28 cursos monogràfics es dividiran en salut i expressió corporal, creació i expressió, alfabetització informàtica i noves tecnologies i patrimoni i cultura; les xarrades i seminaris de proximitat sociocultural CelObert engloben temes des de política de valors, estratègies antiestrés, història del patrimoni industrial de Sagunt, o cursos d'internet, entre d’altres. A més s'impartiran tallers per a pares i mares de seguretat i privadesa en les xarxes socials i del bullying al ciberbullying i altres casos.
 
Les activitats proposades es detallaran en un projecte que inclourà els objectius de l’activitat, la metodologia, la proposta d'horaris, de pressupost, així com condicions específiques, entre d’altres assumptes.
 
Tota la documentació requerida es presentarà a través del registre d'entrada abans de la finalització del termini. A més, la Universitat Popular posa a disposició el correu electrònic up@aytosagunto.es per a resoldre qualsevol dubte sobre la presentació de les propostes.