Sagunt participarà en la IV Fira de Turisme de les Comarques Valencianes que s'inaugura demà

La delegació de Turisme del Consistori estarà present amb l'expositor municipal i una parada de gastronomia durant aquest esdeveniment que es perllongarà tot el cap de setmana en la Plaça de Bous de València

 

Sagunt participarà en la IV Fira de Turisme de les Comarques Valencianes que s'inaugura demà, divendres, 13 de maig, a les 18 hores, en la Plaça de Bous de València. La delegació de Turisme del Consistori estarà present amb l'expositor municipal que oferirà variada i àmplia informació turística durant aquest esdeveniment que es perllongarà tot el cap de setmana. També s'instal·larà una parada de gastronomia típica de la localitat. L'entrada serà gratuïta. 
 
La delegada de Turisme, María Giménez, ha destacat: “La IV Fira de Turisme de les Comarques Valencianes serà un enclavament participatiu i plural que oferirà un nou enfocament de promoció dins de l'àrea de Turisme en la Diputació. La fira mereix la visita ja que mostrarà el gran potencial turístic de la comunitat i la integració de l'oferta de costa i interior amb la finalitat de potenciar la cultura popular i el turisme valencians. Hi haurà, a més de les ja citades degustacions gastronòmiques, actuacions musicals, activitats lúdiques, tradicions i artesania. L'objectiu és donar protagonisme a les comarques en la capital valenciana i a les associacions d'empresaris i empresàries, les labors de les quals impliquen activitats en benefici del turisme”. 
 
En el recinte se situaran més expositors de totes les comarques que integren la fira, 43 casetes en l'exterior i altres 22 sobre l’arena de la plaça, així com parades gastronòmiques, en les quals els visitants podran degustar la diversitat de plats i begudes que ofereixen els municipis de la comunitat. 
 
Serà una trobada ineludible en la qual Sagunt oferirà informació turística sobre el municipi. També hi haurà una parada gastronòmica que ocuparà l'Associació Desenvolupament Turístic Sagunt (ADETURSA), on es podrà gaudir de menjars i begudes romanes. El divendres estarà el restaurant Le Fou, el dissabte la Taverna de la Serp i el diumenge La Mandorla. Així mateix, hi haurà una zona de degustacions i en ella participaran els creadors del vi de taronja Tarongino, nascut a Sagunt, el divendres, de 19.30 a 21 hores.
 
Concretament, els expositors de la zona de costa que s’instal·laran són: Sagunt-Canet d’En Berenguer, El Puig de Santa Maria, Turisme València, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, Xeraco, Piles i Federació de Càmpings CV. Els expositors d’Interior són: Llíria, Riba-Roja de Túria, Vilamarxant, Olocau, Alpuente, Andilla, Chulilla, Sot de Chera, Manc. del Alto Turia, Manc. de La Serranía, Chera, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro, Requena, Buñol, Chiva, Cheste, Yátova, Manises, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, La Ribera de Xúquer, Enguera, Manc. Canal de Navarrés, Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, Asociación de Municipios Valle Jucar-Cabriel, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent, Ontinyent, Manc. Vall d’Albaida, Manc. de La Safor, Manc. La Valldigna, Potries, Manc. Rincón de Ademuz i el Patronat Provincial de Turisme.