Sagunt patrocinarà les equipacions de les categories base de la Selecció Valenciana d'Handbol

El regidor delegat d'Esports i el de Cultura han presentat aquest matí al costat del president de la Federación de Balonmano de la Comunidad Valenciana les equipaciones en la Casa dels Berenguer de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
Aquest matí s'han presentat en la Casa dels Berenguers de Sagunt les equipacions dels equips base de la Selecció Valenciana d'Handbol, que portaran el logo de Sagunt després d'un acord del consistori amb la federació per a patrocinar durant dos anys a les categories inferiors de la mateixa. A la presentació han assistit el regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro; el regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona; el president de la Federación de Balonmano de la Comunidad Valenciana, Arturo Tejedor; els jugadors de la selecció Óscar García, Marcos Aguilella, Lucía Gámez i Lorena Zarco; i altres membres de la Federación de Balonmano de la Comunitat Valenciana. 

El regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, ha destacat que “d'aquesta manera conjuguem dues passions d'aquest municipi com són l'handbol i el patrimoni. El sponsor serà Sagunt suma de cultures que arreplega el tema de Sagunt Capital Valenciana de la Romanització i la candidatura de Sagunt com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. D'altra banda, la ciutat és un referent d'handbol perquè tenim un equip en la màxima categoria (el Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto) i un altre en la segona divisió (El balonmano Morvedre)”. Sampedro ha afegit que “A més amb aquest acord reforcem el vincle de l'ajuntament amb la federació. L'any passat ja vam estar implicats en la realització del Campionat d'Espanya Juvenil coordinant el sector i també el circuit d'handbol platja. La intenció és seguir amb aquest suport i veient si podem tenir algun tipus de col·laboració extra”.

Per la seua banda, el regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ha destacat que “és fonamental aquest tipus de patrocinis i iniciatives sobretot amb una ciutat que està tan unida a l'handbol i amb l'esforç que estem fent perquè la ciutat puga ser patrimoni de la humanitat. D'aquesta manera ajuntem dos aspectes importants, la cultura i l'esport, ja que sempre hem tingut des de l'època dels romans esports amb les lluites greco romanes i d'alguna manera cerquem impulsar la nostra ciutat cap als objectius esportius i culturals”.

El president de la Federación de Balonmano de la Comunidad Valenciana, Arturo Tejedor, ha agraït a l'Ajuntament de Sagunt “la col·laboració que va a tenir amb nosaltres i ressaltar que per a nosaltres és un honor portar aquest emblema tan important de la Comunitat Valenciana com és Sagunt. Agraïm la confiança dipositada, jo crec que és una bona promoció per a tots dos i a caminar junts durant aquests dos anys”.