Sagunt programa el “I Curs Internacional d’interpretació, tècnica, perfeccionament i direcció orquestral ciutat de Sagunt”

El curs tindrà lloc del 12 al 16 de juliol i sorgeix com a demanda del Conservatori Professional Joaquín Rodrigo de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb la Associació d’estudis avançats musica-sana
Imagen 1
El I Curs Internacional d’interpretació, tècnica, perfeccionament i direcció orquestral ciutat de Sagunt tindrà lloc del 12 al 16 de juliol de 2016. Aquest curs d'estiu, sorgeix com una demanda del propi Conservatori Professional Joaquín Rodrigo de l'Ajuntament de Sagunt i està organitzat amb la col·laboració de la Associació d’estudis avançats musica-sana. El curs serà impartit per professorat de música de rellevància i reconegut prestigi nacional i internacional. Solistes i Concertinos d'orquestres com la de RTVE, la Orquestra del Vallés entre unes altres, professors i catedràtics de Conservatoris Professionals com els de València, Castelló, Elx o la Wiener Musikakademie o Directors d'Orquestra com el director de la Orquestra de Cambra de València o la Infinity Symphonic Band.

Aquest curs té com a objectiu millorar la tècnica interpretativa de l'alumne, tant individual com col·lectivament. Es pretén millorar el coneixement global, formant així a músics (intèrprets i directors), competents i transversals, no solament instrumentista i directors tècnics, fomentant al mateix temps una consciència de grup de tots els alumnes del curs. 

Com s'ha indicat el professorat del curs gaudeix d'una excel·lent qualitat i rellevància, tant nacional com a internacional. Concretament serà: Flauta: Joaquín Gericó. Oboè: Òscar Diago. Clarinet: Simón Ibáñez. Saxofon: Mariano García. Percussión: Sisco Aparici. Violí: Miguel Borrego. Viola: David Fons. Violoncel: Elena Solanes. Adreça Orquestral: Pere Molina-González. Francisco García i el professor d'anàlisi Daniel Royo. 

El concert de clausura tindrà lloc el pròxim 16 de juliol del 2016 a les 20.00 hores en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt i ha sigut inclòs en el Programa de Festes Patronals de Sagunt. En aquest concert actuaran diversos Ensembles i com a colofó final l'Orquestra Simfònica de l'I Curs Internacional. Aquesta orquestra estarà dirigida pel Maestro Pere Molina i la seua aula i interpretaran un gran programa format per temes com: la Primera Sinfonía de L. V. Beethoven, el Prometeo de L. V. Beethoven, i el Concert número 20 de W. A. Mozart en Re m per a piano. A més, aquest concert serà interpretat per Sayuri Akimoto, guanyadora de el “Premio Internacional de Texas”.

Per a més informació posar-se en contacte amb el Conservatori Professional Joaquín Rodrigo de Sagunt, cridant al telèfon 96 265 08 69.