Sagunt recupera la figura de director del port marítim després d’anys de reivindicació

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, considera el nomenament una noticia molt positiva que va a ajudar a un millor funcionament i que va en la línea de prendre decisions en benefici del municipi


El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València, del que l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, forma part, s'ha reunit aquest matí. Entre els acords aconseguits destaca el nomenament de la figura de director del port marítim de Sagunt, una petició que ve reivindicant-se des de fa anys.
 
El títol ha recaigut en Juan Miguel Bernat, qui, fins al moment, s'ha encarregat de coordinar les activitats del port amb l'Autoritat Portuària de València. En aquest sentit, Quico Fernández destaca que “és un fet que demostra que el treball que s'està duent a terme de col·laboració i coordinació dins de l'Autoritat Portuària de València s'està traduint en fets concrets”.
 
Actualment, el port marítim de Sagunt, juntament amb el de Gandia i València, depenen de l'Autoritat Portuària de València. En canvi, la figura del director per al port del municipi suposarà una major autonomia, segons Fernández, ja que s'encarregarà de coordinar de manera executiva totes les activitats relacionades amb el port, com són les ocupacions, la part comercial, la part estratègica i la part d'infraestructures.
 
Fernández ha expressat que es tracta d'una notícia “molt positiva que va a ajudar a un millor funcionament, i que va en la línia de prendre decisions que van en benefici de la nostra ciutat”.