Sagunt rep prop de 1.500 persones amb motiu de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica

L'equip sènior de Sagunt es va classificar en tercer lloc per a la Copa del Món d'Itàlia
Imagen 1Imagen 2
Sagunt rep prop de 1.500 persones amb motiu de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica. Este cap de setmana es van donar cita en el Pavelló Ovni els aficionats a este esport de diferents comunitats autònomes.
 
L'organització per part de l'Ajuntament va aconseguir estar a l'altura de grans competicions de nivell nacional com esta, així com la participació del Club Gimnàstica Sagunt, ja que els recursos humans empleats, la informació oferida als visitants i la seua intervenció en la correcta consecució de la competició van ser impecables.
 
 
La delegada de Presidència, Teresa García, el regidor d’Esports, Miguel Chover, i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, van assistir a l'esdeveniment. També es va comptar amb la presència de 480 gimnastes de diferents comunitats autònomes: Aragó, Castella-La Manxa, Catalunya, Galícia, Andalusia, Murcia, Madrid i la Comunitat Valenciana.
 
Durant la jornada del dissabte es va procedir als preliminars, que van donar lloc a les finals del diumenge. Les components de l'equip de gimnàstica aeròbica van ser les encarregades d'obrir l'esdeveniment amb una presentació, abanderada i coreografiada, de les comunitats autònomes presents. Immediatament, l'equip infantil 6-8 anys de gimnàstica estètica de grup, compost per Nacho, Maria, Nina, Aurora, Mireia i Inés, van fer una exhibició debutant davant el públic expectant.
 
Ja en la competició, les infantils 8-10 anys, Ana, Irene, Claudia, Neus, Celia, Inma, Paula, Marta i Inés, van quedar en cinquena posició amb una bona nota demostrant l'evolució que porta este equip. El moment àlgid va arribar de la mà de l'equip sènior, compost per Marta, Ana, Sara, Carol, Nieves, Cristina i Sandra, recentment arribat de Tartu Estònia, que va pujar al tercer escaló del podi femení, classificant-se per a la ‘World Cup II and Challenge Cup II+ Mediterranean countries’, que se celebrarà en Padova, Itàlia.