Sagunt ret homenatge a l'Atlético Saguntino pel seu ascens a Segona B

L'equip rojillo va recórrer els carrers de Sagunt en un autobús descapotable fins a arribar a l'ajuntament on li esperaven l'alcalde de Sagunt, la regidora delegada d'Esports, i altres regidors de la corporació
Imagen 1Imagen 2
 
Sagunt es va bolcar ahir amb els herois de l'ascens a Segona B en l'homenatge que van rendir a l'Atlético Saguntino. Centenars d'afeccionats van envair la glorieta i voltants del consistori per a rebre a l'equip que ha fet història després de 94 anys portant al futbol del Camp de Morvedre a una divisió fins ara mai aconseguida. L'equip rojillo va recórrer els carrers de Sagunt en un autobús descapotable fins a arribar a l'ajuntament on li esperaven l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent i altres regidors de la corporació. 
 


 
Durant la celebració, l'alcalde de Sagunt va donar les gràcies als jugadors, cos tècnic i directiva per fer possible un dels dies més feliços de la ciutat. L'alcalde que també es va desplaçar fins a Calahorra va dir que “mai havia viscut gens semblat”. I va apuntar que ara els que han d'estar a l'altura són l'Equip de Govern per a “que la ciutat estiga on es mereix”. Més tard, la celebració es va traslladar al Terraet de la Glorieta on va parlar tot l'equip davant els càntics de l'afició i de el “Frente Romano”.
 
 


 
Després de 94 anys d'història, aquesta sens dubte ha sigut la temporada més important per a l'equip rojillo que després de proclamar-se campió de Tercera Divisió, ha vençut en la fase d'ascens contra Calahorra. En el partit a casa, els rojillos van guanyar 2-0, mentre que en terres de La Rioja, van patir arribant a la pròrroga i penals, després que els locals marcaren dos gols en el minut 90 i 92 del partit. En la pròrroga, els de Gutiérrez van patir l'anul·lació de dos gols que els va condemnar a anar al torn de penals que els va proclamar campions i els va donar el bitllet directe a Segona B. Al partit disputat en Calahorra, es van desplaçar més de 600 afeccionats, a més l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent.