Sagunt s'adhereix a la campanya de conscienciació respecte al consum de drogues i l'ús de vehicles

L'alcalde i la delegada de Policia Local s'ha reunit aquest matí amb la Cap Provincial de Tràfic per a tenir accés al material per a realitzar aquesta campanya, un total de 100 dispositius per a detectar el consum de drogues mentre es condueix
Imagen 1

 

 

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora delegada de Policia Local, Roser Maestro, s'han reunit aquest matí amb la Cap Provincial de Tràfic, Mª Dolores Pérez Vilaplana, en pro de la seguretat vial i seguint el conveni que ja hi ha marcat d'anys anteriors. La finalitat de la reunió ha sigut tenir accés al material que posa a la disposició de la Policia Local de l'Ajuntament de Sagunt la Direcció general de trànsit (DGT). Concretament, un total d'un total de 100 dispositius per a detectar el consum de drogues i per a seguir una campanya de conscienciació respecte al consum de drogues i l'ús de vehicles. 

Roser Maestro ha explicat que l'adhesió a aquesta campanya és important a causa que “hi ha xifres molt alarmants en tot el País Valencià respecte a aquesta problemàtica, per açò, confiem que a Sagunt amb aquestes mesures i l'educació s'inicie una potent campanya que aconseguisca conscienciar a la ciutadania i permeta que la gent no utilitze el vehicle en aquest tipus de situacions”. Maestro ha afegit que: “Volguera destacar que totes aquestes mesures no tenen una finalitat recaptatòria ni de coacció, únicament, és una mesura preventiva i d'educació. L'ajuntament no cerca imposar uns criteris sinó adherir-se a una campanya de conscienciació educativa”.