Sagunt se suma al projecte “Retenció del Talent”

L'entitat s'inscriu en esta iniciativa de la Diputació de València en la qual es pretén fomentar el desenvolupament econòmic endogen i evitar la fugida d'inversions i talent fora del nostre territorio
​  


 

L'Ajuntament de Sagunt se suma al projecte “Retenció del Talent” impulsat per la Diputació de València. Este és un pla de promoció de l’empreniment que cerca, mitjançant polítiques actives d'ocupació, facilitar l'accés al mercat de treball dels més joves i evitar que emigren per a realitzar el seu desenvolupament professional.


Així es va acordar el passat 9 de novembre en una reunió a la qual van assistir Quico Fernández, Alcalde de Sagunt, José Vicente Muñoz, regidor de Promoció Econòmica, i el diputat de Projectes Europeus i responsable del programa de Gestió del Talent de la Diputació de València, Bartolomé Nofuente per a formalitzar la inclusió de Sagunt a la Xarxa de Municipis Provincials per la Retenció del Talent.


En paraules de José Vicente Muñoz, “esta iniciativa va a donar visibilitat a les actuacions, en matèria de foment de l'ocupació, que des de Sagunt estem portant a terme. El Pla d’Inversions Urgents, els programes com EMCORP o Salari Jove i les beques per a joves són algunes de les línies d'actuació que ja estem duent a terme i que anem a reforçar amb este acord d'adhesió”.


Per al regidor de Promoció Econòmica, “el nostre municipi té el major recurs que un territori pot tenir: la seua gent. Tenim molts joves que formen part de la generació més qualificada i el nostre deure polític és instrumentar totes les mesures possibles perquè puguen posar-ho en pràctica dins del mercat laboral”.


Retenció del Talent és una iniciativa que ha sigut nominada al premi de “Millor Programa Públic de Tornada i Atracció del Talent 2016”. Bartolomé Nofuente, responsable de la iniciativa, va recalcar la importància de difondre este tipus d'actuacions per a impulsar el potencial professional dels joves de la localitat i dinamitzar l'entorn amb idees innovadores de joves emprenedors.