Sagunt serà la seu de la Fase Final Copa Federació Futbol Sala – Castelló

L'acord per a la celebració ha sigut signat hui pel regidor d'Esports, Miguel Chover, i el secretari del Comité de Futbol Sala de la Federació Valenciana de Futbol, Juan Miguel Valiente
 


Sagunt ha signat hui el conveni per a ser la seu de la Fase Final Copa Federació Futbol Sala – Castelló, de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, el pròxim 25 de juny. El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha signat hui l'acord amb el secretari del Comité de Futbol Sala de la Federació Valenciana de Futbol, Juan Miguel Valiente, acompanyat pel president del Club Atlético Morvedre Fútbol Sala, Francisco José Navarro.

Miguel Chover ha declarat que està segur que el dia 25 “la nostra ciutat va a tindre novament ressonància en tota la província i en tota la comunitat com a seu de l'esport. Vull recordar que Sagunt, amb els seus dos nuclis, acapara quasi totes les modalitats esportives que es poden imaginar. El futbol sala és una d'eixes modalitats que ens dóna alegries de forma permanent i per tant ser seu d'estes finals per a nosaltres és tota una satisfacció”.


 

La jornada començarà a les 9.30 hores amb cinc partits ininterromputs al matí i dos a la vesprada. La jornada matinal acabarà entre les 13.30 i les 14 hores, i la vespertina acabarà aproximadament a les 20 hores. El pavelló José Veral acollirà dos dels partits matinals, mentre que la resta inclosos els vespertins se celebraran en el Poliesportiu Internuclis. Els partits seran disputats per catorze equips en set categories: benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sènior i femení.

Juan Miguel Valiente ha agraït a l'Ajuntament i al Club Atlético Morvedre Fútbol Sala la seua col·laboració i ha declarat que “l'experiència que tenim és que és una jornada per disfrutar i promocionar el nostre esport, amb gent que acudeix a una jornada matinal o de vesprada molt bonica a gaudir”. Així mateix, ha manifestat el seu desig de que la selecció valenciana de futbol sala puga acudir a Sagunt a entrenar en les instal·lacions del municipi el pròxim any.

Per la seua banda, Francisco José Navarro també ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració i ha declarat sobre la modalitat de futbol sala femení que espera que forme part de la nostra estructura i creiem que hem d'apostar per açò”.

 
​​