Sagunt signarà un conveni amb la comarca per a coordinar actuacions i fomentar l'ocupació

Demà, 28 d'octubre, tindrà lloc una reunió per a tractar el contingut del conveni i les futures actuacions
Imagen 1
El ple municipal ha aprovat la voluntat i la disposició perquè l'Ajuntament de Sagunt al costat d'altres ajuntaments, mancomunitats i agents socials de la comarca es coordinen i actuen conjuntament en matèria d'ocupació i desenvolupament local. Fruit d'aquesta disposició, se subscriurà un conveni entre totes les parts que permetrà coordinar polítiques i recursos per a afavorir les actuacions tendents a la creació d'ocupació, el diàleg social i la cooperació permanent, donant una resposta clara a les necessitats dels col·lectius més desfavorits. Així ho va aprovar el Ple Ordinari celebrat aquest dimarts, 25 d'octubre, amb els vots favorables de l'equip de govern (Compromís, EU, ADN Morvedre) i del PSOE. Es van abstindre PP, IP i Ciutadans. 
 Aquesta actuació comptarà també amb els agents clau, públics i privats, de la comarca com a mitjà per a coordinar polítiques i recursos per a afavorir les actuacions tendents a la creació d'ocupació. Demà, 28 d'octubre, es reuniran els representants dels diferents sectors per a establir el contingut del conveni i les actuacions generals a emprendre.
 El text de l’acord arreplega que “la recent possibilitat que ofereix la Generalitat Valenciana per a finançar i donar suport a actuacions concertades en aquestes matèries, ofereix un nou marc que facilita l'actuació concertada de les administracions locals i els agents econòmics i locals per a treballar conjuntament en la lluita contra l'atur i el desenvolupament local”.