Sagunt va acollir aquest cap de setmana el Torneig infantil de seleccions de bàsquet

El torneig d'estiu va comptar amb la presència de la Selecció de Catalunya, Aragó i València a més de la Federació del Llangüedoc Roselló

Aquest cap de setmana passat el municipi de Sagunt va acollir el torneig autonòmic de seleccions de bàsquet infantil masculí i femení.
 
L'esdeveniment en categoria masculina, es va disputar en el Pavelló Casa de la Joventut i en categoria femenina, en el Pavelló René Marigil. El torneig va comptar amb la presència de la Selecció de Catalunya, Aragó i València a més de la Federació del Llangüedoc Roselló. Tant en categoria masculina com a femenina, Catalunya ha sigut la campiona, seguida de la Comunitat Valenciana i els combinats d'Aragó i la Federació del Llangüedoc Roselló.
 
 
Durant el Torneig, el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), Salvador Fabregat, va fer lliurament d'una placa commemorativa de l'esdeveniment al regidor delegat d'Esports de Sagunt, Guillermo Sampedro, i al president del Club Bàsquet Morvedre, Juan Martínez Tébar. Guillermo Sampedro ha destacat que “des de l'ajuntament volem felicitar a la Federació i al Club de Básquet Morvedre pel treball en l'organització de l'esdeveniment i agrair-los el fet de portar a Sagunt el millor bàsquet estatal en categoria infantil”.
 
Aquest torneig suposa el pas d'eixida cap a la configuració de les seleccions autonòmiques de la pròxima temporada, on van participar jugadors i jugadores convocats pel cos tècnic després de les Jornades de Detecció celebrades recentment.