Se segueix treballant en les principals incidències causades per les pluges a Sagunt

Diversos col·legis afectats, tall d'algunes carreteres i problemes en els cementeris són algunes de les conseqüències més significatives
Imagen 1Imagen 2

Els 97 litres per metre quadrat de precipitacions que han caigut a Sagunt han causat diverses incidències en les quals les àrees pertinents de l'Ajuntament ja estan treballant perquè tot torne a la normalitat al més prompte possible.
 
S'han produït inundacions en el cementeri de Port de Sagunt, on els serveis de manteniment encara estan treballant, i també en el cementeri de Sagunt, d'on s'ha estat traient fang, encara que els treballs ací ja han acabat.
 
Quant als col•legis, hi ha hagut problemes en el Villar Palasí, on s'ha inundat el pati, i s'han desallotjat classes d'infantil en el María Jocasta i el Maestro Tarazona. En el CEIP la Pinaeta també ha entrat aigua.
 
En el carrer Rodamilans, pegat a la vorera del riu Palancia a Sagunt, una canonada de clavegueram ha rebentat i s'ha hagut d'alçar l'asfalt per a reparar l'avaria, amb el corresponent tall del carrer en aqueix sentit del trànsit.
 
El pas inferior de la V-23 que dóna accés al port marítim, conegut com el scalextric, ha patit inundacions i també ha hagut de ser tallat al trànsit. En els camins que creuen el riu al llarg de tot el seu pas pel municipi també s'han fet els corresponents talls a causa de la baixada d'aigua.
 
D'altra banda, des del Consell Agrari informen que en les zones més properes a la muntanya hi ha hagut desbordament de barrancs i arrossegament de terres i pedra. Els llocs afectats han sigut els camins de Petrés, de Líria i Gausa i de Sagunt-Les Valls, així com la zona de Tres Barrancs i el camí vell de Terol. Un camió i una pala contiuen treballant en aquests llocs per a retirar el fang. A més, en la zona de Tres Barrancs han actuat operaris per a facilitar l'entrada al col·legi adventista i a la zona urbanitzada, els accessos de dels quals s'havien vist afectats per les pluges.
 
També hi ha hagut caiguda de pins en zones de muntanya i camins forestals, causant alguns problemes en l'estesa elèctrica en els quals ja han actuat Iberdrola i l'equip de bombers.