Serveis Socials concedeix quasi 30.000 euros en ajudes a sis associacions del municipi

L'objectiu de les ajudes és promoure activitats d'acció social
Imagen 1
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat hui la concessió de 29.964 euros per a la realització de projectes a un total de sis associacions sense ànim de lucre de Sagunt. L'objectiu d'aquestes ajudes és promoure activitats d'interès públic en matèria d'acció social i afavorir la coordinació de les actuacions que es duguen a terme en la ciutat per aquestes entitats sense ànim de lucre i acreditades en l'àmbit de l'acció social. Les associacions beneficiades per aquestes ajudes són les que han presentat la documentació requerida i han complit les condicions proposades dins del termini establit per la convocatòria.

Segons la delegada de Serveis Socials Mónica Caparrós, “des de Serveis Socials un any més hem tornat a ajudar al teixit associatiu del municipi. Fem una labor a la qual l'Estat no arriba, i d'aquesta manera recolzem i agraïm la contribució social”.

D'aquesta forma, al Grup Espiga se li concedeixen 5.525 euros per a voluntariat social; a la Fundació ADRA se li concedeixen 1.955 euros per al campament solidari; AVOCAM rebrà 9.170 euros per a voluntariat social; a la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral se li assignen 3.375 euros pel projecte Cercant Itineraris; l'Associació de dones afectades de càncer de mama AMUCANMA rebrà 5.459 per al Projecte de Fotografia; i a l'Associació la Casa Nueva se li concedeixen 4.480 euros per a la integració de persones immigrants amb alt risc d'exclusió.