Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Sagunt

Joventut ha preparat visites dels Reis d’Orient a l’Ajuntament, la Tinència d’Alcaldia, Baladre i l’Almardà
Imagen 1Imagen 2

Els més menuts i també els majors tornaran a gaudir este 5 de gener dels actes programats amb motiu del Dia de Reis 2017. La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat, un any més, el desembarcament dels Reis d’Orient al port marítim, diverses recepcions i la tradicional cavalcada en els dos nuclis de la ciutat, on es repartiran 3.500 kg. de caramels, 12.500 paquets de gusanitos i 3.000 bosses de llepolies.
 
Els Reis d’Orient arribaran al port marítim a les 11 hores. L'acte comptarà amb la presència de grups d'animació i se servirà xocolate calent. L'accés al moll serà per als vianants, per la qual cosa es recomana que la gent aparque en l'Albereda i el pàrquing d’Alucine per a després accedir al port marítim. Igual que l'any passat, hi haurà disponible un trenet que porte tots els xiquets i familiars des de l'Albereda fins al port marítim per a facilitar l'accés i que cap xiquet es quede sense veure l'arribada de Ses Majestats. Després este acte, els Reis d’Orient visitaran la Residencia Nuestros Hijos, després realitzaran una recepció en Baladre i més tard es desplaçaran fins a l’Almardà.
 
La cavalcada, que compta amb una dotzena de carrosses, començarà a Sagunt a les 17.00 hores. Eixirà del carrer Almenara i passarà pel Camí Reial fins a arribar a l'Ajuntament, on s'acollirà la recepció dels Reis d’Orient. Posteriorment, a les 18.00h, hi haurà una recreació de l'adoració al Jesuset en la plaça Major, a càrrec de Passió per Sagunt. Al Port de Sagunt, la cavalcada començarà a les 19.00h al Triángulo Umbral, passarà per l'avinguda 9 d'Octubre i l'acte culminarà amb l'arribada a la Tinència d'Alcaldia, on també hi haurà una recepció de Ses Majestats.
 
La temàtica triada per a l'animació de la cavalcada d'enguany gira entorn a la sèrie televisiva d'animació infantil “Patrulla Canina”. Hi haurà un vehicle de 1955 i entre 12 i 15 personatges de la saga “Star Wars”. A més, en la cavalcada participen 17 associacions, entre falles, clubs esportius, entitats benèfiques i cases regionals.
 
La Banda Pasión Confrade, la Banda de Cornetas y Tambores i Germans Caballer són els encarregats de posar música en esta cavalcada que també comptarà amb la participació dels corresponsals de joventut dels instituts de la localitat, així com amb xiquets components del Consell de la Infància.
 
Enguany també es compta amb la col•laboració de diverses empreses tant del municipi com de fora que participen en este acte. Són Carrefour, L’Epicentre, Saggas, Velarte, Avsa, Boluda Corporació Marítima i el cos de bombers.