Spanish Brass interpreta temes musicals de vent per a xiquets dels col·legis de Sagunt

L’objectiu de l’activitat es contribuir a la formació musical dels més menuts

La companyia musical i de teatre Spanish Brass ha representat este matí l’obra Brass, brass, brass en la Casa de la Cultura del Port de Sagunt amb un públic de 434 xiquets i xiquetes dels col·legis Begoña, Sant Pedro, Cronista Chabret, Cervantes, Pinaeta, Tierno Galván i Mediterráneo, tots ells organitzats entre les dues audicions que s'han realitzat. La banda ha interpretat peces com Así habló Zaratustra, de Richard Strauss; The Sidewinder, de Lee Morgan; o Aria de las Variaciones Goldberg, de Bach, entre moltes altres.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha valorat esta actuació “dins del projecte de Ciutat Educadora i junt als col•legis”. En concret, “se situa en la formació i aprenentatge de la música amb instruments de vent. Estes són activitats didàctiques que prèviament els xiquets han treballat en les escoles i després, d’una manera pràctica, coneixen els instruments i la música de vent”.
 

En este cas és la companyia Spanish Brass la que ha actuat, “una companyia amb molta qualitat”, afegeix Tarazona. “Crec que és una experiència didàctica, educativa i cultural molt enriquidora”, conclou el regidor.