Torna “DiverPasqua” amb activitats per a persones amb discapacitat intel·lectual

Del 18 al 21 d'abril tindran lloc les activitats d'oci i temps lliure organitzades per la delegació de Serveis Socials

 

La regidoria de Serveis Socials organitza un any més DiverPasqua 2017, el programa d'activitats d'oci i temps lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual durant les vacances escolars de pasqua. Serà en el CEIP Mediterrani, del 18 al 21, en horari de 9 a 13 h. El termini d'inscripció ja està obert i finalitzarà el 7 d'abril.

 

Igual que es va fer en el passat nadal, el DiverPasqua 2017 es realitzarà com una activitat inclusiva en el mateix espai que la Pasqua de xiquetes/s. Des de la delegació de Serveis Socials “volem generar espais comuns de convivència, on les diferències d'habilitats no siguen més que una anècdota i una oportunitat per a unir a estos xiquets i xiquetes i no una barrera que justifique la separació” ha declarat la regidora, Mónica Caparrós.

 

Entre les activitats, hi haurà un taller de manualitats per a realitzar objectes típics; psicomotricitat gruixuda i expressió corporal amb jocs de textures i de sensacions tèrmiques; musicoteràpia amb cançons tradicionals i excursions culturals.

 

Amb un mínim de 10 i un màxim de 20 persones, la inscripció al programa es pot realitzar presentant una fitxa amb les dades personals del pare, mare o tutor del participant, les activitats a realitzar i les dades del participant, i la instància corresponent en els registres de l'Ajuntament (indicats més a baix), dirigida al departament de Serveis Socials, fins al 7 d'abril de 2017. La selecció de participants serà per rigorós ordre d'entrada en el registre. El cost del curs serà de 35 euros, amb possibilitat de subvenció a través del departament per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

 

Llocs on presentar les sol·licituds

 

-  Centre Cívic, Camí Reial, 67.

-  Tinència d’Alcaldia del Port de Sagunt, c/ Progrès, 37.

-  PROP, plaça Ramón de la Sota s/n, edifici La Rotonda Port.

-  Departament de Serveis Socials: Centre Cívic Antic Sanatori.