Tribut a Radio Futura i cinema de Joel Coen en la setmana dels 80s del Casal Jove del Port de Sagunt

Radio Tributo ret homenatge a la música de l'època daurada del pop espanyol fent versions del mític grup de Santiago Auserón
Imagen 1Imagen 2
El grup musical badaloní Radio Tributo actuarà dissabte 17 de desembre en el Casal Jove del Port de Sagunt fent versions de les cançons de l'emblemàtic grup pop dels 80s, Radio Futura. El concert, que començarà a les 19 hores, pretén oferir a les noves generacions, així com a aquells que la van viure, el que va significar nàixer musicalment en els anys daurats del pop i el rock en espanyol.
 
Tot aquell que vulga ballar al so de la mítica Escuela de calor o sentir el Veneno en la piel podrà fer-ho de forma gratuïta i fins a completar l'aforament.
 
Isaac Salmerón a la veu, Ramón Salmerón a les guitarres, Enric Tor als teclats, Toni Álvarez al baix i als cors i Miki Durán a la bateria, ofereixen el tribut més fidel i contundent a una de les millors bandes del panorama espanyol. Un repàs dels èxits més emblemàtics dels 12 anys de la seua carrera, amb un repertori de més de 25 temes.
 
A més, del 16 de desembre de 2016 a l'11 de gener de 2017, s'exhibirà l'exposició del grup fotogràfic Arse, Photo & Rock.
 
Per a completar la setmana dels 80s, divendres 16 de desembre es projectarà a les 19 hores la pel·lícula Arizona Baby (1987) del director nord-americà Joel Coen. Protagonitzada per Nicolas Cage i Holly Nunter, el film explica la història d'una parella que no pot tindre fills però està disposada a formar una família tant sí com no. Per això decideixen segrestar un bebè d'una família que acaba de tenir quintigemin.