Últims dies per a visitar l’exposició sobre la siderúrgia “Un siglo forjando un pueblo”

El divendres 26 conclou en el Centre Cívic l'exposició emmarcada en el Centenari de la Siderúrgia d'Alts Forns del Mediterrani


L’exposició Un siglo forjando un pueblo, organitzada per l'Associació de Patrimoni Industrial Port Sagunt, tanca les seues portes este divendres 26 després d'haver estat vint dies oberta al públic en el Centre Cívic en horari de vesprades. Per tant, esta és l'última setmana en la qual es podrà gaudir d'esta exhibició del patrimoni industrial del municipi, on destaca una gran maqueta que recrea la fàbrica i els seus voltants.L'exposició s'emmarca en el programa “100 anys de siderúrgia”, organitzat per l'Ajuntament de Sagunt i el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre, que també inclou múltiples taules redones, conferències, visites al patrimoni industrial, cinema, teatre, música, recerca i més exposicions. 
 
Mitjançant este programa des de l'Ajuntament de Sagunt es pretén fer valdre el patrimoni industrial, destacant la importancia que ha tingut en la història del municipi.
 
El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt ha elaborat un videoreportatge sobre esta exposició i els seus protagonistes que es pot veure fent ‘clic’ en la següent pantalla: