Un grup de guies turístics visita Sagunt per fomentar el turisme israelià a la ciutat

Es tracta d'una iniciativa organitzada per la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València a proposta de l'empresa Hola Shalom, especialitzada en el sector turístic israelià
Imagen 1Imagen 2

Porta de la jueria
 
Un grup de guies turístics ha visitat Sagunt aquest cap de setmana amb la finalitat de conèixer la ciutat i fomentar el turisme israelià. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora de la qual és María Giménez, i la Diputació de València a proposta de l'empresa Hola Shalom de Barcelona, especialitzada en el sector turístic israelià. 
 
Inscripcions hebrees
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, van acompanyar al grup de dotze guies turístics durant la seua visita al museu de la Via del Pòrtic, la plaça Major, el Museu Arqueològic, la jueria, la façana hebrea, el Teatre Romà, el Castell, el Museu Epigràfic, el cementeri jueu i la Casa dels Berenguer. Posteriorment, van menjar en un restaurant de la localitat. 
 
L'objectiu és fomentar el turisme israelià sobretot ara que s'ha creat una línia de vol entre València i Tel Aviv. En aquest sentit, Sagunt ha sigut un cresol de cultures: ibera, romana, musulmana i jueva. Açò es tracta d'un valor afegit per a la candidatura de la ciutat a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, així com per a atraure a turistes de diferents cultures.
 

 Porta d'Almenara

Mur del Temple de Diana