Una nova programació musical complementa Sagunt a Escena

“On the rocks” comença hui amb la primera de sis actuacions musicals gratuïtes a l’escenari ubicat als peus del teatre romà


La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i Sagunt a Escena col·laboren per a dur a terme On the rocks, una activitat organitzada per la Asociación para el Desarollo Turístico de Sagunto (ADETURSA). La programació d’On the rocks, que amb actuacions musicals contribueix a l’ampliació de les activitats gratuïtes al carrer durant Sagunt a Escena, comptarà amb sis funcions en la quinzena del 12 al 27 d’agost. Les actuacions es duran a terme en l’escenari Off de davant del teatre romà, que ja és emprat durant les actuacions Off Romà de Sagunt a Escena.
 
Les actuacions comencen hui a les 24.00 hores, en acabar l’obra de Sagunt a Escena, amb la música de Desafina2, bossa nova, i continua demà dissabte a les 20.30 hores amb Comando Mimos. La resta de concerts s’iniciaran també a les 24.00 hores, i seran divendres 19, de la mà de Queen Sonnica, un Homenaje a la mujer en el jaz; dissabte 20, amb Paco Casas Ban sobre la medianoche; dimarts 23 tindrem Tango i, finalment, el tancament d’On the rocks serà dissabte 27, amb Reggae.