Una trobada intergeneracional per a teixir, cosir i fer punt al carrer posa el punt final al Més Que Murs

Esta activitat, que es du a terme amb la col·laboració de les associacions Morvedre Acull, A.VV. La Victòria, AVOCAM i DISCAMP, tindrà lloc al pati del Casal Jove del Port diumenge, 11 de desembre, i marca el final de la VII edició del Festival d’Art Urbà

Diumenge que ve, 11 de desembre, entre les 11:30 i les 13 hores, tindrà lloc Més Que Llanes al pati del Casal Jove del Port de Sagunt, una trobada on persones de diversa procedència i edats s'uniran per aprendre a reutilitzar materiales , llanes, cotó, botones, etc. L'activitat està oberta a qualsevol persona interessada a ensenyar o aprendre a teixir, cosir, fer punt, etc. i posarà el punt final del festival d'Art Urbà Més Que Murs.

Les activitats amb llana ja han format part del festival Més Que Murs, concretament a càrrec d'Avocam, ja que les persones usuàries dels seus talls d'oci, tant persones majors, amb diversitat funcional i menors, han teixit i decorat diversos espais urbans , com l'Albereda del Consell o el bulevard del carrer Churruca en ediciones anteriores.

El Festival d'Art Urbà Més Que Murs está organizado por el departamento de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, con la colaboración entre los departamentos de Turisme i Memòria Històrica. A més d'Avocam, también hi col·laboren les associacions Morvedre Acull, A.VV. La Victòria  i Avocam.

Per altra part, i degut a motius aliens al festival, el mural previst amb l’associació Morvedre Acull (a càrrec de Mario Mankey) es posposa a altres dates a determinar.

Per a mes informació es pot contacte al correu electrònic mesquemurs@gmail.com, la pàgina web www.saguntjove.es , el telèfon 962683439 o el compte d'Instagram @mesquemurs_sagunt. L'entrada és gratuïta i no hi haurà limitacions d'aforament.