Visita guiada a la Casa Penya per a descobrir els tresors naturals de la marjal d'Almardà

Esta jornada està organitzada per Acció Ecologista-Agró en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt


El pròxim dissabte, 19 de desembre a les 10:00 hores, la Comissió d'Educació Ambiental d'Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Sagunt organitzen una nova visita guiada a la Casa Penya de Sagunt. Este centre d'educació i voluntariat ambiental, ubicat a la Marjal d'Almardà-Almenara, compta amb una exposició permanent i una sèrie d'equipaments que, com podran comprovar els participants d'esta activitat, permeten descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i aiguamoll) i l'evolució del seu paisatge al llarg de la història.

Esta jornada de natura a la marjal, inclourà també una visita a la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d'Almardà. Durant la visita s'observaran els treballs d'adequació de canals i séquies, així com també les labors de gestió de la vegetació que està realitzant l'Ajuntament de Sagunt i la Conselleria de Medi Ambient en esta reserva que custodia AE-Agró. A més a més, s'aprofitarà l'ocasió per a plantar lliris grocs en tota la zona.

Per participar en esta activitat, només s'ha d'enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar de matí al 962 690 854.