Voluntariat en la platja d’Almardà aquest dissabte 25 de juny

Aquesta iniciativa l'han organitzat Acció Ecologista Agró, la Colla Verda i l’establiment Calipso
Imagen 1

Dissabte que ve, 25 de juny, a les 11 hores, la Comissió d'Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró, la Colla Verda i l’establiment Calipso han organitzat una nova activitat de voluntariat en la platja d’Almardà. 

A l'estiu les platges s'omplin, però no cal oblidar que són ecosistemes rics i fràgils. Les dunes alberguen una gran biodiversitat vegetal que, entre altres coses, permet que visquen animals com el corriolet. 

L'objectiu és conscienciar a tots que cal gaudir de la platja i col·laborar amb la seua conservació, tan necessària sobretot després de la nit de Sant Joan. Concretament, es col·locaran estructures de fusta per a protegir les dunes i s'eliminaran les plantes invasores, tot davant el mar, amb música i bon ambient. A més, s'arreplegaran restes de pins i altres arbres que s'han talat de forma il·legal en la zona d’Almardà. 

Aquells que desitgen participar, han d'enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar de matí al 962 690 854. El punt de trobada serà l’establiment Calipso (avinguda Muntanyars).