Voluntariat en la platja d’Almardà aquest dissabte 25 de juny

Aquesta iniciativa l'han organitzat Acció Ecologista Agró, la Colla Verda i l’establiment Calipso
Imagen 1

Dissabte que ve, 25 de juny, a les 11 hores, la Comissió d'Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró, la Colla Verda i l’establiment Calipso han organitzat una nova activitat de voluntariat en la platja d’Almardà. 

A l'estiu les platges s'omplin, però no cal oblidar que són ecosistemes rics i fràgils. Les dunes alberguen una gran biodiversitat vegetal que, entre altres coses, permet que visquen animals com el corriolet. 

L'objectiu és conscienciar a tots que cal gaudir de la platja i col·laborar amb la seua conservació, tan necessària sobretot després de la nit de Sant Joan. Concretament, es col·locaran estructures de fusta per a protegir les dunes i s'eliminaran les plantes invasores, tot davant el mar, amb música i bon ambient. A més, s'arreplegaran restes de pins i altres arbres que s'han talat de forma il·legal en la zona d’Almardà. 

Aquells que desitgen participar, han d'enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar de matí al 962 690 854. El punt de trobada serà l’establiment Calipso (avinguda Muntanyars).

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores