XX EDICIÓ DEL CICLE DE MÚSICA SACRA “SAGUNT IN EXCELSIS”: Passió. La gran música polifònica de Tomás Luis de Victoria i els seues contemporanis.

Dimarts 26 de març, a les 20 h.

Església del Bon Succés. C. San Francesc, 38. Sagunt

 

  • Gratuït. Entrada lliure fins a completar aforament
  • Duració: 80 minuts

 

ENSEMBLE FONTEGARA

 

Fundat per Raúl Mallavibarrena en 1993, aquest grup pren el nom de l’Opera titulada “Fontegara” (Venècia, 1535) escrita per Silvestre Ganassi, sobre l’art de l’ornamentació al segle XVI. Està format per reconeguts especialistes en la interpretació de la música antiga amb instruments d’època. Ha oferit nombrosos concerts en els més destacats festivals i auditoris espanyols així com Alemanya, Noruega, Polònia, Sud-amèrica, Mèxic i els Estats Units, amb programes que van des de les Vespres de Monteverdi o El Messies de Händel, a òperes de Vivaldi, passant per oratoris i cantates de Purcell, Telemann o Bach.

 

TROBADA D'EUROVISIÓ 24

11 de maig 2024

Joves 12 a 30 anys, 19:00h - Entrada gratuïta sense inscripció prèvia. Casal Jove Port. Activitats : karaoke, kahoot, maquillatge i banderes, visionat concurs, fotocall Eurovisivo  i concurs de disfresses.

FESTA 40 ANIVERSARI DE LA RESISTÈNCIA

27 d’abril 2024

COMMEMORACIÓ 40 ANYS TANCAMENT D' AHM - 27 ABRIL - Av/ Adolfo Suárez, paellers contigus i esplanada posterior de la Gerència - Port de Sagunt- Horari: 10:30h a 21:30h.