Escolarització 2023/2024

Informació Escolarització 2023/2024

La Conselleria d'Educació ha publicat el calendari d'admissió i matriculació per al curs 2023/2024.

La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 20 d'abril (a les 09.00 hores) fins al 28 d'abril. La matriculació es podrà realitzar bé de manera telemàtica (del 14 al 30 de juny) o presencialment (del 22 de juny al 5 de juliol).

En ESO les sol·licituds (en cas de ser centres no adscrits) es presentaran telemàticament del 4 al 12 de maig. La matrícula es podrà realitzar en línia del 19 al 24 de juliol o presencialment del 20 al 25 de juliol.

En el cas de l'alumnat adscrit que no haja sol·licitat plaça en un altre centre, la matrícula es realitzarà, de manera presencial en el centre adscrit, del 22 de juny al 5 de juliol.

En el cas de Batxillerat les sol·licituds es presentaran telemàticament del 4 al 12 de maig. La matrícula telemàtica és del 24 al 27 de juliol o presencialment del 25 al 28 de juliol.

També s'ha publicat el calendari d'admissió de Formació Professional (cicle mitjà i superior), Formació Professional Grau Bàsic (FPB), Cursos d’Especialització, Formació Professional de 2a oportunitat i Programes Formatius de Qualificació Bàsica (FPQB). Es podrà consultar en la carpeta corresponent situada en la part inferior.

El procediment d'admissió és especialment important per a les famílies que matriculen als seus fills i filles per al pròxim curs per primera vegada en Infantil de 3 anys (INF3; nascuts en 2020), a les aules de 2 anys dels CEIP (INF2; nascuts en 2021) i a l'Escola Infantil de Baladre (INF2 i INF1; nascuts en 2021 i 2022).

La sol·licitud d'admissió es realitzarà de manera telemàtica en l'espai web telematricula.es​.

La web haurà d'estar activa per a les dates d'admissió i inclou informació per a realitzar el procediment d'admissió, així com respostes a preguntes freqüents, assistents,…

Per a obtindre la clau d'admissió (en les dates de presentació de sol·licituds) serà suficient disposar de DNI o NIE. Es demanarà el número de DNI del pare, mare o tutor legal sol·licitant, el número de suport IDESP (codi de 9 lletres i números que hi ha en el DNI) i la data de naixement de la persona sol·licitant, així com una adreça de correu electrònic. En el cas de NIE, es demanarà el número de suport IXESP (codi inclòs en les targetes d'estrangers i permisos de residència), així com la data de naixement de la persona sol·licitant.

Posteriorment, la persona sol·licitant rebrà per correu electrònic amb l'identificador i la contrasenya. És important que es conserve la clau d'accés, l'identificador i la contrasenya durant tot el procés per a poder fer, per exemple, reclamacions quan s'hagen fet públiques les llistes provisionals, així com per a consultar els resultats de l'adjudicació de places.

Les persones que disposen únicament de passaport hauran d'acudir al centre que vulguen sol·licitar en primera opció perquè els generen la clau d'admissió. A partir d'ací, ja podran realitzar la sol·licitud telemàtica amb la clau d'admissió generada.

Així mateix, les persones que no disposen de mitjans electrònics o coneixements suficients per a poder treballar amb l'administració electrònica hauran d'acudir al centre que vulguen sol·licitar plaça en primera opció. És possible que hagen de sol·licitar cita prèvia, en el seu cas, en el centre educatiu.

Podrà consultar més informació en part inferior, en la seua carpeta corresponent, que s'anirà actualitzant. Recordar que les sol·licituds d'admissió (i l'obtenció de la clau d'admissió), s'ha de realitzar a través de la web telematricula.es (en el termini establit per a cadascun dels nivells educatius). La Conselleria ha habilitat un telèfon (96 104 05 04) per a qualsevol aclariment tècnic sobre l'ús de la plataforma electrònica telematricula.es (estarà en funcionament en el termini d'admissió).

Podràs consultar més informació en la web de Conselleria d'Educació:

www.telematricula.es o https://portal.edu.gva.es/telematricula/

https://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/

 

 

Departament d'Educació Ajuntament Sagunt:

Telèfon: 96 265 58 93

Correu electrònic: educacio@aytosagunto.es

  

icono carpeta Educació Infantil i Primària
icono carpeta ESO i Batxillerat

icono carpeta Formació Professional: Cicles formatius de grau mitjà i superior, Formació Professional Bàsica (FPB), Programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i Formació Professional de 2a oportunitat​