Serveis que ofereix la Biblioteca

Quasi la totalitat dels fons bibliotecaris són de lliure accés.

Això suposa que qualsevol persona pot fer ús d'aquests, bé com a material de consulta en sala, o en préstec.

 

Servei de préstec

Per a utilitzar aquest servei és necessari presentar el carnet de la biblioteca. L'obtenció d'aquest carnet (gratuït i de duració indefinida), requereix la presentació del D.N.I. o document oficial acreditatiu i d'una fotografia en color de grandària carnet. En el cas dels menors de 14 anys, serà necessari el coneixement i la conformitat del pare/mare o tutor. El titular d'un carnet extraviat haurà d'informar immediatament la biblioteca; sent responsable del seu ús inadequat fins a l'anunci de l'extraviament .

 

El carnet de la biblioteca permet obtenir en préstac fins 7 unitats entre els diferents tipus de materials:

3 libres per un període de 15 dies.

3 dvd per un període de 7 dies.

3 cd-música por un període de 7 dies.

1 cd-rom por un període de 7 dies

 

Els menors de 13 anys:

3 llibres per un període de 15 dies.

1 dvd per un període de 7 dies.

1 cd-música, per un període de 7 dies.

Fins un màxim de 5 unitats.

 

És possible realitzar reserves de llibres i audiovisuals, tant presencialment com a través de la plataforma en línia de la biblioteca. Es notificarà al lector mitjançant SMS quan els materials reservats estiguen disponibles.

Així mateix és possible renovar els materials prestats 15 dies més en el cas dels llibres i 7 dies per als audiovisuals, sempre que un altre soci no l'haja demanat en reserva. Les renovacions no es poden acumular successivament.

El retard en la devolució dels materials prestats, suposarà l'exclusió del servei de préstec, per un període de temps igual al del retard corresponent.

 

Préstec de ebooks

Servei de préstec gratuït de llibres electrònics destinat a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques de Sagunt. es pot accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfon intel·ligents. Aquest material no permet la renovació.

Internet

La biblioteca disposa d'equips, d'accés públic, amb connexió a Internet durant un temps limitat. Veure +

Visites colectives

És possible visitar les biblioteques de forma col·lectiva prèvia petició de dia i hora. Aquest servei està especialment pensat per a permetre el coneixement del funcionament de les biblioteques, pels alumnes dels col·legis; encara que qualsevol altre grup organitzat també pot demanar la mateixa atenció.  

 

SUGGERIMENTS i RECLAMACIONS

Si teniu algun dubte, reclamació o suggeriment, no dubteu a acudir al bibliotecari/a responsable del servei o a la direcció de la biblioteca. També s'atendrà qualsevol reclamació feta mitjançant instància presentada en el registre de l'Ajuntament.