El Centre

Informació bàsica del Centre

 C/ Lliria 68 - 46500 Sagunt

Teléfono: 96 265 08 69  /  96 265 58 58 ext. 6419

Correo electrónico: conservatori@aytosagunto.es


 

El Conservatori Professional de Música “Joaquín Rodrigo” està situat a la ciutat de Sagunt, concretament situat en C/Llíria 68, a l'antic centre educatiu “Jaume I”.

El nostre centre és d'àmbit municipal i està adscrit al Conservatori Professional de Música de València Número 2, encara que la gestió pertany directament a l'Excm. Ajuntament de Sagunt.

Naix l'any 2000 i deu el seu nom su nombre a un músic insigne, “Joaquín Rodrigo”, nascut a Sagunt i de fama internacional. Des del primer moment, la intenció del centre ha sigut proporcionar la preparació professional necessària als músics de tota la comarca del Camp de Morvedre y comarques veïnes.

En l'actualitat el centre conta amb aproximadament 160 alumnes i sis grans formacions: banda, orquesta, big band, ensemble de saxòfons, cor i grup de percusió.

Les nostres agrupacions, han actuat a l'auditori Eduard Toldrà del Conservatori de Música de Barcelona en 2006, a l'auditori del Real Conservatori de Música i Dansa d'Albacete en 2007, al Conservatori de Música Ciutat de Moncada en 2010, a l'Auditori de Peníscola en 2010, al Teatre Cervantes d'Almería l'any 2011, a l'Auditori Joaquín Rodrigo d'Aranjuez en 2019, a més, al llarg del curs escolar, realitzen concerts a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt.

De totes les activitats realitzades al llarg del curs, destacaríem la Setmana Cultural en la qual els nostres alumnes, reben una formació complementària a través de conferèncias, tallers de manteniment i reparació instrumental, master class de professors reconeguts internacionalment i concerts de música antiga, amb la colaboració de l'Acadèmia Muses (Cicle de Música Antiga de Sagunt).

El Conservatori té un total de 19 aules repartides en dues plantes, a més, en la planta baixa estan situats: El despatx de direcció, el d'administració, el d'activitats de coordinació y orientació i la Sala de Professors. En la Primera planta hi ha una aula destinada a las reunions de l'AMPA.

 

SALA POLIVALENT

 


 

ESCENARI - SALA POLIVALENT


AULA DE PERCUSSIÓ


AULA DE CANT


AULA D'INSTRUMENT


AULA DE PIANO


AULA D'INSTRUMENT


AULA D'INFORMÀTICA


AULA DE LLENGUATGE MUSICAL


AULA D'HISTÒRIA DE LA MÚSICA