Fiestas de Barrio

Información sobre las fiestas de barrio y otras festividades

Barri de l'Salt.

Se celebren durant 2 caps de setmana al mes gener, amb espectacles de bous a al carrer, activitats recreatives i religioses, als carrers General Canino, Joaquín Rodrigo, Loreto i Romeu.

Barri Sants de la Pedra.

Els dos primers caps de setmana de juny els veïns dels carrers Massamagrell, Trinquet, Alorco, Mestre Manuel Alijarde, La Rosa i l'avinguda Sants de la Pedra organitzen activitats recreatives i espectacles públics, a més de les seves tradicionals bous a al carrer.

Barri Santa Anna.

L'últim cap de setmana de juny i primer de juliol als carrers Emilio Llopis i Santa Anna, els veïns s'uneixen per organitzar activitats infantils i espectacles musicals.

Barri de l'Grau Vell. A la primera setmana de juliol aquest nucli singular de Sagunt, antiga instal·lació portuària de la ciutat en els segles XVI i XVIII, organitza activitats recreatives per als més petits i espectacles musicals al carrer Llevant.

Barri de Almardà.

L'últim cap de setmana de juliol i, coincidint amb les festes patronals, s'organitzen a la zona de la platja de Almardà activitats infantils i un espectacle musical nocturn.

Barri Obrer.

Entre la segona i tercera setmana d'agost s'organitzen festes en aquest emblemàtic barri centenari. A més de les activitats infantils i espectacles musicals destaca la seva concurs de pintura sobre asfalt "al voltant de carrer Llibertat.

Barri dels Rius.

A partir del 15 d'agost i durant una setmana aquest barri organitza activitats recreatives i espectacles públics als carrers Riu Túria, Riu Miño, Riu Duero, Riu Tajo, Riu Millars i Riu Ebre.

Barri Sant Ramon.

En l'última setmana d'agost i amb més de 200 anys d'història es celebra la tradicional novena a Sant Ramon i altres activitats i tallers infantils en els carrers Sant Ramon, Armengol, Na Marcena, Cavallers, entre d'altres.

Barri Els Metalls.

Durant l'última setmana d'agost els carrers Urani, Zinc, Plata, Or i voltants organitzen activitats recreatives i espectacles públics.

Barri Biensa.

L'última setmana de setembre organitzen les seves festes els veïns dels carrers Amèrica, la Vall d'Albaida, l'Alacantí i Murillo amb una programació que contempla activitats recreatives per als més petits, espectacles musicals i programació de bous a al carrer

 

A més de l'calendari festiu oficial, durant tot l'any s'organitzen de forma puntual altres activitats festives organitzades per entitats sense ànim de lucre del municipi i que tenen gran arrelament, com són la festivitat de Sant Blai a principis de febrer, Sant Jordi a l'abril, Festes de la Mare de Deu dels Desemparats, Mare de Déu de l'Carmen al juliol, Bon Succés al setembre, el Pilar i la Verge del Remei a l'octubre i les 28 setmanes culturals de les associacions falleres d'octubre a desembre, entre d'altres.