Transparència d'Associacions

Compliment d'obligacions de Transparència per a entitats entitats privades

La nova Llei 1/2022 de 13 d'abril de la Generalitat de Transparència i Bon Govern de la Comunitat Valenciana ha introduït alguns canvis respecte a la normativa anterior, per això vos informem que a partir d'enguany, per al compliment de les obligacions de transparència i publicitat activa, caldrà publicar en la web de la Generalitat o en la vostra pròpia.

ENTITATS PRIVADES I PERSONES JURÍDIQUES OBLIGADES. Si la vostra entitat està compresa en un dels tres supòsits:

  • Entitats privades que perceben durant un any una quantia superior a 50.000 € en ajudes i subvencions d'entitats públiques de la Comunitat Valenciana.

  • Entitats privades que perceben durant un any una quantia superior a 100.000 € en ajudes i subvencions de qualsevol entitat pública.

  • Entitats privades que perceben durant un any la quantia de 5.000 € o més en ajudes i subvencions de qualsevol entitat pública i aquest import suposa el 40% o més dels seus ingressos anuals.

Aquestes quanties es refereixen a la suma de les ajudes o subvencions percebudes durant un any natural (de l'1 de gener al 31 de desembre) de les administracions públiques.

A partir d'ara ja NO publicarem en aquesta web els formularis de transparència que havíem creat per a aquesta finalitat i per tant ja no els haureu d'emplenar i presentar-los.

Per a publicar aquestes dades, la Generalitat Valenciana ja ha possat en marxa la plataforma on-line Per a publicar aquestes dades, la Generalitat Valenciana ja ha posat en marxa la plataforma on-line TEP - TRANSPARENCIA DE ENTIDADES PRIVADAS. És una plataforma idònia per a introduir les dades i també per a la consulta oberta per part de tota la ciutadania.

 

​Declar​acions de Transparència rebudes:​