Escolarització 2024/2025

Informació Escolarització 2024/2025

La Conselleria d'Educació ha publicat el calendari d'admissió i matriculació per al curs 2024/2025. Es pot consultar:

- Calendari Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Consultar ací.

- Calendari Formació Professional. Consultar ací.

La presentació de sol·licituds es realitzarà de manera telemàtica a través de la plataforma adminova.gva.es.

El procediment d'admissió és especialment important per a les famílies que matriculen als seus fills i filles per al pròxim curs per primera vegada en Infantil de 3 anys (INF3; nascuts en 2021), a les aules de 2 anys dels CEIP (INF2; nascuts en 2022) i a l'Escola Infantil de Baladre (INF2 i INF1; nascuts en 2022 i 2023).

La web habilitada per a realitzar les sol·licituds ja està activa (adminova.gva.es) i inclou informació per a realitzar el procediment d'admissió, així com respostes a preguntes freqüents, manuals,…

Per a obtindre la clau d'admissió (ja es pot sol·licitar) serà suficient disposar de DNI o NIE.

- Es demanarà el número de DNI del pare, mare o tutor legal sol·licitant, el número de suport IDESP (codi de 9 lletres i números que hi ha en el DNI) i la data de naixement de la persona sol·licitant, així com una adreça de correu electrònic.

- En el cas de NIE, es demanarà el número de suport IXESP (codi inclòs en les targetes d'estrangers i permisos de residència), així com la data de naixement de la persona sol·licitant.

Posteriorment, la persona sol·licitant rebrà per correu electrònic amb l'identificador i la contrasenya. És important que es conserve la clau d'accés, l'identificador i la contrasenya durant tot el procés per a poder fer, per exemple, reclamacions quan s'hagen fet públiques les llistes provisionals, així com per a consultar els resultats de l'adjudicació de places.

Les persones que disposen únicament de passaport hauran d'acudir al centre que vulguen sol·licitar en primera opció perquè els generen la clau d'admissió. A partir d'ací, ja podran realitzar la sol·licitud telemàtica amb la clau d'admissió generada.

Així mateix, les persones que no disposen de mitjans electrònics o coneixements suficients per a poder treballar amb l'administració electrònica hauran d'acudir al centre educatiu que vulguen sol·licitar plaça en primera opció. És possible que hagen de sol·licitar cita prèvia, si és el cas, en el centre educatiu.

Podrà consultar més informació en part inferior, en la seua carpeta corresponent, que s'anirà actualitzant. Recordar que les sol·licituds d'admissió (i l'obtenció de la clau d'admissió), s'ha de realitzar a través de la web habilitada per a tal efecte adminova.gva.es

Podràs consultar més informació en la web de Conselleria d'Educació:

adminova.gva.es

https://ceice.gva.es/es/web/admision-alumnado

 

 

Departament d'Educació Ajuntament Sagunt:

Telèfon: 96 265 58 93

Correu electrònic: educacio@aytosagunto.es

  

icono carpeta Educació Infantil i Primària
icono carpeta ESO i Batxillerat

icono carpeta Formació Professional: Cicles formatius de grau mitjà i superior, Formació Professional Bàsica (FPB), Programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i Formació Professional de 2a oportunitat​