Servei d'atenció a emprenedors

ATENCIÓN A EMPRENDEDORES

El Departament de Promoció Econòmica i Industrial t’ajuda en esta fase prèvia amb un assessorament detallat, per a tindre la informació més completa sobre aspectes fonamentals a l’hora de posar en marxa el teu negoci:

Pla d’empresa: Tinc una idea, però com la faig realitat? El Pla d’Empresa és una eina estratègica que t’ajuda amb això a través d’una senzilla metodologia. Des de la formulació tècnica fins a la viabilitat econòmica, passant per una anàlisi del mercat, clientela i competència. Tot el que has de saber en un document que donarà coherència i ordenarà les idees que estructuren el futur projecte. El nostre personal tècnic t’ajudarà a elaborar-lo perquè pugues establir les bases del teu negoci.

Formes jurídiques: Persona física? Persona jurídica? Per a encertar la forma que més s’ajuste a les necessitats de la idea de negoci, nosaltres t’informarem de les fórmules existents i enfocarem els avantatges i els desavantatges que tenen en cada cas.

Tràmits de posada en marxa: Amb la idea i l’estructura empresarial decidida, és hora de posar en marxa el negoci. Amb el nostre personal tècnic podràs conéixer quins són els requisits legals que ha de complir la teua idea, quins passos has de fer, les administracions amb què has de comunicar-te i en quins terminis. Un itinerari detallat per a portar la teua idea del paper a la realitat.

Possibles fonts de finançament: Tant si comptes amb els recursos econòmics necessari com si no, ací podràs conéixer les ajudes que les diferents administracions (comunitària, estatal, autonòmica i local) posen a la disposició de la persona emprenedora, així com altres fonts de finançament com els premis empresarials o préstecs ICO.

Cita prèvia:

https://governalia.com/launch/sagunt/